facebook pixelcode

Alle kaarten op een rij
Virtual, Personal card of My Card

Virtual

Pay2d Virtual card is een Virtual Visa nummer. Deze kun je krijgen door je te registreren en daarna een opwaardering te doen met iDEAL of Betaal nu (Klarna). Dit kan overigens alleen wanneer je bankrekening op je eigen naam staat.

Zodra die transactie geaccepteerd is, wordt er een Visa nummer uitgegeven. Je Virtual card heeft dan al de Plus status. Elke pay2d kaart heeft een Basic, Plus of een Pro status.

Gratis registreren

Personal card

In je online account van je Virtual card heb je de mogelijkheid om een Personal card te bestellen. Deze card wordt zo spoedig mogelijk naar je huis gestuurd en heeft je naam erop staan, zoals opgegeven tijdens de registratie.

De Personal card heeft altijd dezelfde status als de Virtual card. Standaard is dit dus al een Plus card. Zodra je je Personal card thuis ontvangen hebt, en je de card hebt geactiveerd, vervalt je Virtual Visa nummer.

My Card

My Card is een pay2d card die je koopt in de winkel (winkelzoeker). Eenmalig kun je je card opwaarderen tot maximaal € 150,-.
Activeren kan alleen met je 06-nummer. Deze card heeft dan de status Basic.

Card activeren

Upgraden naar Plus

Je kan de card upgraden naar status Plus door je gegevens in te vullen en vervolgens een opwaardering te doen met iDEAL of Betaal nu (Klarna). Dit kan alleen vanaf een bankrekening die op je eigen naam staat. Zodra die transactie geaccepteerd is, heeft je card de Plus status.

Wij weten wie je bent, maar de naam op je kaart blijft MY CARD. Dat is dan ook de naam die je moet opgeven bij een betaling.

Card upgraden

Alle kaarten upgraden naar Plus status of naar Pro.

Welke kaart je ook hebt, je kan op ieder moment upgraden, van Basic naar Plus of van Plus naar Pro.
Dit doe je door een kopie van je ID en een adresverificatie te uploaden in je online account. De documenten worden door de bank gecontroleerd. Acceptatie van je upgrade naar Pro kan dan ook een aantal werkdagen duren. (Klik hier voor het verschil in Limieten bij Basic, Plus en Pro)