facebook pixelcode
Selecteer een pagina

Een cadeautje voor de klanten van Geldshop.

Met deze GRATIS ONLINE VISACARD heeft u wél de voordelen van een creditcard, maar niet de lasten. Direct na registratie en opwaardering online te gebruiken.

Nu met € 5,- saldo cadeau!

Meld u vóór 1 september aan, waardeer uw card op,  en ontvang (na een mail aan de klantenservice)   € 5,- saldo op uw pay2d card cadeau!

Vraag direct aan

pay2d virtual Gratis online Visacard

Over de voordelen van een creditcard hoeven we het waarschijnlijk niet lang te hebben. Het is super handig om allerlei producten en diensten te kunnen kopen en betalen. Zeker ook online. Shoppen of gamen, een creditcard is een goed betaalmiddel om te hebben. En online soms het enige middel waarmee u kunt betalen. Het is alleen zo jammer dat het aanvragen van een ‘klassieke’ creditcard zo lang duurt. En dat u moet voldoen aan vele eisen.

Tijd voor de nieuwste card van VISA…

De prepaid card die VISA nu heeft geïntroduceerd maakt uw leven een stuk makkelijker. De nieuwste card heet: pay2d. En inderdaad, het is dé manier om vandaag de dag te betalen. U heeft met deze prepaid kaart wel een ‘creditkaartnummer’ (inclusief vervaldatum en CVV code), maar voor de rest vooral alle voordelen van deze fijne manier van betalen. Een heel groot voordeel is dat u vooruit betaalt, prepaid. Uw uitgaven heeft u op die manier goed in de hand. En zo staat u dus met uw card nooit meer rood. Het is een super handige manier van betalen. De card is GRATIS, veilig en werkt zonder BKR check. Ook mooi meegenomen; u regelt de prepaid card zelf in een paar klikken.

De prepaid card van VISA handig voor u?

  • Geen last van tijdrovende ‘credit checks’.
  • Registreer snel, gemakkelijk en kosteloos via internet.
  • U betaalt vooruit, dus u heeft uw uitgaven altijd goed in de hand.
  • Gemakkelijk op te waarderen. Verhoog het saldo van uw pay2d virtual card via een bankoverschrijving, iDEAL of Betaal nu (Klarna) transactie.
  • Met uw pay2d card betaalt u ook online extra veilig. Als een alternatieve online betaalmethode beschermt de pay2d virtual card jouw reguliere bankrekeningen en creditcards tegen onjuist gebruik.

Vraag direct aan

Wil je ook in winkels en restaurants kunnen betalen?
Na de registratie kan je je personal kaart aanvragen.
Dit is een kaart op naam die binnen 48 uur naar je verzonden wordt.
pay2d personal card