facebook pixelcode

Je kunt je op elk moment aanmelden voor een upgrade naar het volgende niveau. Voor de upgrade log je in op www.pay2d.nl met je opwaardeernummer of gebruikersnaam en wachtwoord. Klik dan op het tabblad “Instellingen” en ga daarna naar “meer informatie”. Volg daarna de instructies voor de registratie. Voor het upgraden naar de Plus of Pro status worden geen kosten berekend.

Plus status: Om de Plus status te realiseren, dien je persoonlijke gegevens aan je account toe te voegen en daarna via Ideal een opwaardering van minimaal € 20,00 te doen. Je volgt dan de onderstaande stappen:

• Log in op de website met jouw opwaardeernummer (achterop de My Card)
  • Ga naar het tabblad “Upgrade” en klik daarna op “upgrade”
  • Vul de gevraagde persoonlijke gegevens in en klik op “volgende”
  • Doe via Ideal een opwaardering van minimaal € 20,00 naar jouw account
  • De Plus status is daarna bereikt.

Pro status: Om de Pro status te realiseren, dien je een geldig identiteitsbewijs en een adresbewijs te uploaden in jouw account. Je volgt dan de onderstaande stappen:

• Kopieer, scan of maak een duidelijke foto van jouw identiteitsbewijs
  • Download in pdf, kopieer, scan of maak een duidelijke foto van jouw adresbewijs overeenkomstig met de naam en het adres in jouw pay2d account
  • LET OP: het document dient leesbaar te zijn, alle 4 de hoeken van het document moeten zichtbaar zijn en het document dient in kleur te worden aangeleverd, dus niet zwart/wit
  • Log in op de website en klik dan op het tabblad “Instellingen” en ga daarna naar “meer informatie”.
  • Download de documenten (indien dit niet lukt of twijfelt of je de juiste documenten aanlevert, mail ze dan naar service@pay2d.nl)
  • De documenten worden zo snel mogelijk gecontroleerd. Je ontvangt een e-mail zodra dit is afgerond.