facebook pixelcode
Selecteer een pagina

Ontwikkelingen omtrent Wirecard

Update 26-6-2020 15:00
Graag je aandacht voor een belangrijk bericht over het gebruik van je pay2d card. Zoals je misschien wel weet, wordt de pay2d card uitgegeven door Wirecard Card Solutions. En het zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan dat het moederbedrijf Wirecard in zeer zwaar weer verkeert. Vanwege boekhoudkundige onregelmatigheden is er gisteren uitstel van betaling aangevraagd.

Vanwege de ontwikkelingen omtrent Wirecard heeft ‘The Finance Conduct Authority’ * besloten om activiteiten van Wirecard op het gebied van elektronisch geld op te schorten. Dit heeft gevolgen voor het gebruik van jouw pay2d card. Het betekent namelijk dat jij jouw pay2d card momenteel niet kan gebruiken. Opwaarderingen, betalingen en opnames zijn dus niet mogelijk.

Je saldo is beschermd
Heb je saldo op je kaart staan dan hoef je je geen zorgen te maken. Het saldo staat namelijk op een afgeschermde rekening en is beschermd door middel van een garantiefonds. We begrijpen natuurlijk ook, dat je niet blij bent dat je niet bij je geld kunt. Echter is deze opschorting van tijdelijke aard en is ter bescherming van alle cardhouders.

We houden je op de hoogte
Op dit moment wachten wij ook op verdere berichtgeving. Wij zullen jou natuurlijk meteen informeren wanneer er nieuws is. Tot die tijd willen wij je vriendelijk vragen om onze berichtgeving af te wachten. Onze medewerkers kunnen je niet meer vertellen dan in dit bericht staat.

* The Finance Conduct Authority reguleert de aanbieders van elektronisch geld in het Verenigd Koninkrijk.