facebook pixelcode

uitgever-van-pay2d-wijzigt

— Update 24 december 2020 —

Update over het opwaarderen van de kaart

We hebben nu samen met Paynetics een tijdelijke oplossing gevonden voor het opwaarderen van je card. Dit is een handmatige proces. Hierdoor gaat het iets minder simpel en snel dan je gewend bent. Maar gelukkig is dit slechts tijdelijk.

Kaart opwaarderen

Maak via je eigen bank het bedrag (plus €2 opwaardeerkosten) over op rekeningnummer: BG87PATC40022300377800

  • Op naam van: Paynetics AD
  • Met BIC: PATCBGSF
  • Als mededeling (of referentie):

    Je naam en je opwaardeernummer (loading number) bij een fysieke kaart staat dit nummer achterop je kaart, als je een virtual account hebt, dan kun je het loading number opvragen bij de klantenservice door een e-mail te sturen vanaf je geregistreerde e-mailadres.

Op werkdagen zal het saldo binnen 24 uur bijgeschreven zijn. Opwaarderingen die op 24 december worden aangevraagd, zullen echter – vanwege de feestdagen – een langere verwerkingstijd hebben. Naar verwachting zal het saldo in dat geval maandag 28 december bijgeschreven zijn.

Saldo terugboeken naar je eigen rekening

Heb je saldo op je card staan en wil je dat naar je rekening overboeken? Dat is op dit moment helaas nog niet mogelijk. We zijn bezig om ook hiervoor een oplossing te vinden. Zodra hier duidelijkheid over is zullen we dit hier vermelden.

— Update 18 december 2020 —

Update over het gebruik van de kaart
Betalingen met het huidige saldo zijn inmiddels weer mogelijk. Er wordt hard aan gewerkt om ook het opwaarderen weer mogelijk te maken. Je ontvangt van ons een e-mail, en het wordt op de website aangegeven, als de opwaarderingen weer uitgevoerd kunnen worden.

— Update 30 november 2020 —

De uitgever van jouw pay2d card wijzigt

Eerder informeerden wij je dat wij achter de schermen druk bezig waren om een nieuwe uitgever aan te sluiten, zodat het pay2d programma zou kunnen blijven voortbestaan. We zijn dan ook verheugd je te mogen medelen dat Payentics per 1 december de nieuwe kaart uitgever zal zijn voor pay2d cards.

Wat was de aanleiding dat wij een nieuwe uitgever moesten aansluiten?
De huidige uitgever van je kaart – Wirecard Card Solutions – staakt haar activiteiten per 30 november 2020. Daarom stappen wij over naar een andere uitgever, zodat jij je pay2d kaart kan blijven gebruiken.

Hoe zit het met het saldo op mijn kaart??
Vanwege de overgang naar een nieuwe uitgever is het vanaf 1 december 2020 tijdelijk niet mogelijk om transacties uit te voeren met je kaart. Daarna kun je je kaart weer gebruiken zoals je dat gewend bent. De functie om je kaart opnieuw op te waarderen is dan niet direct beschikbaar maar volgt zo snel mogelijk.

We hopen je voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je evengoed nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op via service@pay2d.nl.

The pay2d card is issued by Wirecard Card Solutions Ltd (“WDCS”) pursuant to licence from Visa.
WDCS is authorised by the Financial Conduct Authority to conduct electronic money service activities under the Electronic Money Regulations 2011 (Ref: 900051)