facebook pixelcode
Selecteer een pagina

Een pay2d card basic is eenmalig, met maximaal  € 150,- op te waarderen bij de winkel. Om daarna opnieuw geld op de kaart te zetten, dient de kaart eerst te worden geupgrade naar een hogere status. Dit kan een “Plus” of “Pro” status zijn. Jouw keuze voor een “Plus” of “Pro” status is afhankelijk van de bestedingslimieten. Deze zijn terug te vinden bij limieten.

Om dit te doen log je in op www.pay2d.nl met je opwaardeernummer of gebruikersnaam en wachtwoord. Klik dan op het tabblad Upgrade voor een “Plus” status. Volg daarna de instructies voor de registratie.

Om je account te kunnen verifiëren moet je eerst minimaal € 20,- overmaken via iDEAL of Betaal nu (Klarna). Let op: de eerste opwaardering moet gedaan worden vanaf je eigen privé bankrekening, we controleren dit met de achternaam in je pay2d account. Als de namen niet overeenkomen, kunnen we de transactie niet direct verwerken.

Overigens kan een bankrekening maar één keer gebruikt worden om een pay2d account te verifiëren. Dit geldt ook als het om een en/of bankrekening gaat.
Een extra pay2d account kan dus alleen met een bankrekening geverifieerd worden die nog niet eerder is gebruikt voor een pay2d account.

Daarna heeft je kaart een pay2d card plus status, en krijg je de mogelijkheid om op te waarderen. Je kunt je kaart opwaarderen door middel van een bankoverschrijving, via IDEAL, met Betaal nu (Klarna) of contant in een van de aangesloten winkels. Je kunt de verschillende manieren van het opwaarderen van de pay2d card ook vinden op de website onder de rubriek opwaarderen.